Thursday, February 26, 2009

this is 4 u my friends...

minggu semester pendek dah start, n smue buzy ke kuliah...
dan diriku keseorang di kamarku dan menggunakan masa sebaiknya agar nnt tak nak lagi menyesal masa terbuang macm tu jek..

kawan2 saye smue sibuk membuat semester pendek, dan saye malas nk wat semester pendek.. ongkosnya mahal bangat!! jadinya tugas saye adalah memberi semangat kepada kawan2 yg sp(semester pendek)...

nk mula dengan...

dibun

cik dibun.. selamat membuat sp.. jangan fobia tau tgk n jawab kertas soalan.. n jangan malas2 n asyik tdo je.. semangat yuk!!! setiap yg terjadi pasti ade hikmahnye.. saye sentiase menyokong dan memberi semangat untuk cik dib!! berusaha bersungguh2.. give 100% atas usaha cik dib.. hasil kita tawakal kepada Allah.. kembalikan niat kerana Allah.. jgn cepat stress k.. ade masalah, meh la share same2... =)

ekin

cik ekin...selamat wat semester pndk gak... study2 gak tapi makan sile jage ye cik ekin.. nnt sakit lg..huhu.. be tough n jangan homesick2 k.. raye nnt kite balik sesame..hehe... focus study tau! jgn malas2..

diba

cik diba.. diba ni slalu buzy ke sana dan ke mari... sibuk ngan urusan lain.. blaja betol2 tok short sem ni.. fokus kat study.. semangt n jagn malas2 nk study k.. n jagn tido dlam kelas selalu..

nadia

nadia, be tough k.. ade hikmah di sebalik yg terjadi.. jgn pernah putus asa.. Allah tak beri ape yg kita nak tapi Dia beri ape yg kita perlukan.. Dia je yg tahu apa yg terbaik untuk hambanya...
jaga kesihatan diri.. kesihatan amat penting k..

timah

timah selamat berjuang tok anatomy nnt.. saye mendoakan timah di sini.. jgn patah semangat n rase down k.. semanagt!! ingatlah Allah sentiasa bersama kita..

dan kepada kawan2 yg lain, zie , kamila, aan, wani, mok, fairuz,nurul, sharafina dan teman2 lain yg wat sem pendek, all da best.. banyak sangat la kalau nk sebut name smue org.. give da
best k.. berusaha dan bertawakal kepada Allah..

2 comments:

myself said...

tq kak Z!!!!hehe...ko pun gunakan ms sebaik mungkin~

~*puding caramel*~ said...

kak z.selamat ke medan..take care..